På scenen

Balletbørnene i Holstebro er meget eftertragtede underholdere. I løbet af et skoleforløb optræder vore elever mange gange, og vi laver bl.a. forestillinger, som vises rundt omkring i Holstebro og nabokommunerne.

Forestillingerne er egenproduktioner, hvor koreografien er indøvet på skolen i den daglige undervisning, og der fabrikeres kostumer og kulisser, hvilket løfter forestillingerne op på et ret højt niveau.

I dette skoleår hedder forestillingen ”Dansende dyr, flotte fugle og frække fisk” – en festlig fortælling om feer og dyr. Forestillingen har begejstret mange, på vores tourné til i Struer, Lemvig, Ulfborg og Vildbjerg. Nedenstående er et lille galleri fra forestillingen på Slagteriet i Holstebro til åbning af Kulturby 2017.

@nodeName
@nodeName
@nodeName
@nodeName
@nodeName
@nodeName
@nodeName
@nodeName

 

Desuden fylder vi skolen med glade børnehaver og skoler med forestillinger 18.-19. januar. Samtidig med forestillingerne afholder vi balletworkshops, hvor børn undervises af børn

Som en god tradition har det Det Kongelige Teaters Balletskole i Holstebro igen i Varde Kommunes  medvirket  i ”Kulturrygsæks-arrangement” i efteråret 2016.

Vi deltager også i andre balletarrangementer: Jyske Balletskoledag i Holstebro og i Store Balletskoledag i København. Og når vi kan komme afsted med det, sidder vi gerne på tilskuerpladserne og nyder andre balletforestillinger. Det er godt at have forbilleder!

Balletbørnene deltager naturligvis i  Balletskolens store forestillinger i Holstebro i foråret. Dette år hedder forestillingerne Summer Love og Broadway. I år spiller vi 26.-28. marts i Musikteatret i Holstebro. 

Så i løbet af et helt skoleår har mange tusinde publikummer nydt Balletskolens børn og unge på de mange scener rundt omkring.