Forestillinger

Hvert år producerer Balletskolen flere forestillinger blandt andet den store forårsforestilling, hvor alle elever er på scenen. Mere præcist laver vi to forestillinger: en for 0.-6. klasse og en for 7. til 10. klasse. I spidsen for begge forestillinger står skolens dygtige danselærere/koreografer, der sammen med skolens skræddere, scenografer og øvrige personale skaber unikke oplevelser, der hvert forår underholder tusindvis af publikummer i Musikteatrets teatersal. Lys, musik, dans og kostumer går op i en højere enhed. En oplevelse og et projekt alle på skolen deler med hinanden og lever højt på længe efter. En oplevelse, der bringer alle dansestilarter sammen til en naturlig enhed.

De sidste år har forestillingen været et samarbejde mellem Det Kongelige Teaters Balletskole og Balletskolens Danselinje. Det har givet os mulighed for at vise det brede spektrum vi har at byde på. Det giver os også mulighed for at skabe spændende fortællinger, som kan underholde et bredt publikum.

Vi er ikke så traditionsbundne, så når vi tager udfordringer op som Svanesøen eller Black or White – en fortælling om Michael Jackson - så fortæller det blot, at dansen kan fortælle, røre, udfordre og underholde.

Dette skoleårs forestillinger opføres d. 7.-9. april i Musikteatret i Holstebro. Billetter kan købes på www.musikteatret.dk

Titlerne er "En dag i det vilde Vilde Vesten" og xoxo - #derfindesingenord", og der bliver med garanti gang i den på den store scene.

 

Udover de store forestillinger laves forskellige forestillinger i løbet af et skoleår. Skolens Kina-samarbejde har ført mange spektakulære forestillinger med sig, senest dette skoleår, hvor danske og kinesiske elever sammen viste "Butterfly Lovers".