På scenen

Balletbørnene i Holstebro er meget eftertragtede underholdere. I løbet af et skoleforløb optræder vores elever mange gange, og vi laver bl.a. forestillinger, som vises rundt omkring i Holstebro og nabokommunerne.

Forestillingerne er egenproduktioner, hvor koreografien er indøvet på skolen i den daglige undervisning, og der fabrikeres kostumer og kulisser, hvilket løfter forestillingerne op på et højt niveau.

En god tradition er, at vi hvert år producerer en forestilling til Varde Kommunes kulturelle rygsæk. Dette års forestilling hedder Skoven Kalder og er en fantasi over de oplevlser, man kan møde, når man bevæger sig ud i naturen. Forestillingen viser vi efterfølgende i vores nabokommuner og sidenhen også i Holstebro Kommune, hvor børnehaver og indskolingsbørn får en god oplevelse. I forbindelse med forestillingerne afholder vi balletworkshops, hvor børn undervises af børn.

 Vi deltager også i andre balletarrangementer: Jysk Balletskoledag i Holstebro og Store Balletskoledag på Det Kongelige Teater i København. Og når vi kan komme afsted med det, sidder vi gerne på tilskuerpladserne og nyder andre balletforestillinger. Det er godt at have forbilleder!

Balletbørnene deltager naturligvis i Balletskolens store forestillinger i Holstebro i foråret. Dette år hedder forestillingerne Game Over og Justified. Forestillingerne er indtil videre udskudte, men vi vender tilbage, så snart det er muligt.

Så i løbet af et helt skoleår har mange tusinde publikummer nydt Balletskolens børn og unge på de mange scener rundt omkring i landet.