På scenen

Balletbørnene i Holstebro er meget eftertragtede underholdere. I løbet af et skoleforløb optræder vore elever mange gange, og vi laver bl.a. forestillinger, som vises rundt omkring i Holstebro og nabokommunerne.

Forestillingerne er egenproduktioner, hvor koreografien er indøvet på skolen i den daglige undervisning, og der fabrikeres kostumer og kulisser, hvilket løfter forestillingerne op på et  højt niveau.

Nedenstående er et lille galleri fra forestillingen på Slagteriet i Holstebro til åbning af Kulturby 2017.

@nodeName
@nodeName
@nodeName
@nodeName
@nodeName
@nodeName
@nodeName
@nodeName

En god tradition er, at vi hvert år producerer en forestilling til Varde Kommunes kulturelle rygsæk. Forestillingen viser vi efterfølgende i vore nabokommuner, og d. 28. februar fylder vi Black Box i Holstebro med glade børnehavebørn og skoleelever

I forbindelse med forestillingerne afholder vi balletworkshops, hvor børn undervises af børn.

I dette skoleår heder forestillingen "En sprudlende dag".

Vi deltager også i andre balletarrangementer: Jysk Balletskoledag i Holstebro og Store Balletskoledag på Det Kongelige Teater i København. Og når vi kan komme afsted med det, sidder vi gerne på tilskuerpladserne og nyder andre balletforestillinger. Det er godt at have forbilleder!

Balletbørnene deltager naturligvis i Balletskolens store forestillinger i Holstebro i foråret. Dette år hedder forestillingerne "En dag i det vilde Vilde Vesten" og "xoxo - #derfindesingenord". I år spiller vi d. 7.-9. april i Musikteatret i Holstebro. 

Så i løbet af et helt skoleår har mange tusinde publikummer nydt Balletskolens børn og unge på de mange scener rundt omkring.