Erasmus+

2. december 2021

Erasmus+ er et støtteprogram under EU, hvor blandt andre skoler kan søge om tilskud til aktiviteter.

DA V Finansieret Af Den Europaeiske Union POS

Balletskolen har gennem en årrække modtaget støtte fra EU's udvekslingsprojekt Erasmus+. Det har betydet, at skolen fra skoleåret 2022-23 nu er akkrediteret og derved har opnået at kunne lave mobiliteter for elever og lærere i Europa de næste syv år – støttet af midler fra EU.

Gennem årene har vi gennemført mobiliteter i form af jobshadows og kurser for adskillige fra personalet på læseskolen, i danse- og kunstafdelingen og for personalet i børnehaven MO2rikken. Videreuddannelsen i udlandet har bragt personalet hjem inspireret af kolleger fra udlandet, nye ideer til undervisningen og ikke mindst været med til at skabe noget i et internationalt undervisningsmiljø. Vores internationale udviklingsplan lægger også op til samarbejder med elever på tværs af grænser, og vi har opnået gode kontakter, som vi har brugt til at udvikle projekter med.

Erasmus+-projektet har bragt elever og personale rundt til 15 forskellige lande i Europa og projektet fortsætter. I skoleåret 2022-23 rejser elever til Ungarn og personale deltager i jobshadows i forbindelse med udviklingen af skolens danse- og kunstlinjer.