Forestillinger 2023

5. december 2022

Balletskolen i Holstebros forestillinger 2023

Med MUSICALS som overskriften bevæger Balletskolen sig ned ad memory lane. I årenes løb har mange forskellige musicals gået deres sejrsgang verden over. Vi vil her i to forskellige shows vise højdepunkter fra forestillinger, der har rørt os.

Ballet, hiphop, standard/latin og moderne dans - det bliver et festfyrværkeri af koreografier, fed lyssætning og dejlig musik.

Det er en dobbeltforestilling, hvor først de yngste spiller efterfulgt af en lille pause og derefter de store.

 

Oprørske Unge

Gennem tiderne har unge gjort oprør mod de ældre generationer. Det er helt normalt og naturligt. Der er skrevet mange historier om dette tema – og der er også lavet mange musicals om denne kamp. Tænk blot på Oliver Twist – eller Matilda måske!! Balletskolens 0.-6. klasse vil her præsentere en perlerække af musicals med oprørske unge.

 

Tougher Than the Rest

Broadway i New York er indbegrebet af teater og musicals. Fra store klassiske fortællinger til musikalkon-certer findes i den gade. Med afsættet i Bruce Springsteens legendariske sang tougher than the rest, præsenterer Balletskolens ældste elever i forestillingen af samme navn highlights fra den berømte teatergade. Velkommen til en spadseretur ned ad Broadway.

 

Spilledage

Tirsdag den 7. marts klokken 19.00

Onsdag den 8. marts klokken 17.00

 

Pris: 170 kr.